Lightning girişli EarPods alınır mı?

mrramen

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Üni. Öğrencisi
Merhabalar. iPhone 11 kullanıyorum. EarPods alınır mı? Onun yerine iyi alternatifler var mı? Lightning girişli tavsiye olursa sevinirim.

Merhabalar. iPhone 11 kullanıyorum. EarPods alınır mı? Onun yerine iyi alternatifler var mı? Lightning girişli tavsiye olursa sevinirim.
Hocam , 3 tane kablosuz kulaklığım var , Jbl , çakma airpods , xioami olmak üzere. Kablosuz kullanmak kadar dertli birşey görmedim. Kaybolma,düşme derdi gece yatarken müzik dinliyorum sabah bir bakmışım mouse altımda ezilmiş havale geçiriyor. Kablolu alın fakat 250TL vermeyin trendyolda falan daha ucuza bulursunuz

Araştırdım ancak sadece replika modeller var o fiyatın altına. Herhangi bir indirim de göremedim.

Araştırdım ancak sadece replika modeller var o fiyatın altına. Herhangi bir indirim de göremedim.
Hocam replika almamanızı öneririm. Arada indirimlere düşüyor hepsiburada'da falan , ben replika kullanmaya çok karşıyım satışını yapıyorum kendim birtanesinide kendim açtım hiçbir alakası yok ses olsun kullanım olsun. Ben Macbook için şarj kablosu alırken 100TL daha uyguna almıştım trendyolda , takip etmenizde fayda var bazı satıcılar satamadığı ürünlere uyguna koyuyorlar. Sahibindenede bakabilirsiniz ama supercopy çok oluyor sahibindende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…