Lightning Hub Önerisi

Toprakg

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

iPad 9 için bir Lightning Hub ihtiyacım var.
İnternette araştırdım ancak Type-C için çok fazla varken maalesef lightning için kısıtlı Hub'lar buldum.
Daha önce forumda böyle bir konu açılmış ancak cevapsız kaldığı için tekrar konu açarak tavsiye almak istedim.

iPad 9 (Lightning girişi var) için,
1. HDMI (Şart)
2. şarj girişi Lightning (Şart)
3. USB (Şart) (1 Adettan fazla olursa güzel olur.)
4. 3.5mm Jack Girişi (Şart)
5. Ethernet Girişi (Şart değil)
6. Kart okuyucu (Şart değil)

İçeren bir Hub'a ihtiyacım var. Ancak böyle tam dolu bir şey bulamadım ve sanırım da bulunmuyor.
En azından şart olanları içeren bir tane önerebilirseniz çok sevinirim.

Bazı modellerde HDMI varken bazılarında jack girişi yoktu veya farklı farklı kombinasyonlar ile bulunuyordu.

Aslında type-c için olan bu modelin lightning için olabilecek en yakın versiyonunu arıyorum.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. İnternette daha az olmasının iki sebebi var: Lightning'in Apple tekelinde olup çok az cihazca desteklenmesi ve USB2.0 hızını desteklemesi.

Bence şunun gibi bir ürünü (mümkünse Amazon'dan) olabilecek en ucuz fiyata alın. Denemeden de onay vermeyin, çalışmazsa veya sizi tatmin etmezse iade şansınız olsun.
Çok fazla port olması iyi olmaz, zaten hepsini aynı anda kullanmaya çalışırsanız darboğaz oluşacaktır…

Bir de gerçekten 3.5mm'e ihtiyacınız var mı? Zaten iPad 9'da 3.5mm var…

Siz yazana kadar 3.5mm girişi olduğunu fark etmemişim bile, teşekkür ederim.

Dediğinize benzer bir şey bulup alacağım. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…