Lightning kulaklığı Windows PC'ye bağlama

batuhanis4

Hectopat
Katılım
11 Ekim 2020
Mesajlar
48
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, yeni bir bilgisayar aldım ve telefon değiştirdim şu an elimde olan tek kulaklık Apple IPhone'nin lightning uca sahip kulaklığı. Ve bunu bilgisayarıma bağlamıyorum. Lütfen bildiğiniz bir çevirici varsa linki bırakırsanız sevinirim.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonun yanında gelen adaptör olmuyor mu?
Tam tersi olması gerekiyor sanırım, kafam karıştı.
 

Çok arayan olmuş, kimse bulamamış uygun adaptörü. Lightning'i tip-C'ye, tip-C'yi de 3.5 mm çıkışa çevirebilirsin de denemeye değmez. Apple'ın kulaklığı 3 aya sararacak, dış kaplaması bozulacak zaten. Düzgün bir kulaklık al bence.
 
Zaten muhtemelen 3.parti alacağınız adaptör ses kalitesini çok kötü yapacaktır, üstüne iki aşamalı adaptör alınınca daha daha kötü olucak emin olun. Onun yerine @89069 'nın dediği gibi adam akıllı 100küsür liraya yeni bir kulaklık almak daha mantıklı olur.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı