lautrecsama Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 120 6 Temmuz 2023 #1 Elimde lightning girişli bir kulaklık var. Ben bu kulaklığı Android telefonumda kullanmak istiyorum ama dönüştürücü bulamıyorum. Bana yardımcı olur musunuz?
Elimde lightning girişli bir kulaklık var. Ben bu kulaklığı Android telefonumda kullanmak istiyorum ama dönüştürücü bulamıyorum. Bana yardımcı olur musunuz?
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 6 Temmuz 2023 #2 Dönüştürücü olmadan kullanamazsın sanırım.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.038 Makaleler 15 Çözümler 479 Yer Türkiye Cumhuriyeti 6 Temmuz 2023 #3 Lightning için dönüştürücü yok ne yazık ki. Normal jakları lightning girişine uygun dönüştürebilirsin ama tam tersi mümkün değil. Çok araştırdım.
Lightning için dönüştürücü yok ne yazık ki. Normal jakları lightning girişine uygun dönüştürebilirsin ama tam tersi mümkün değil. Çok araştırdım.