ErenErdemir Centipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 42 28 Temmuz 2021 #1 Lightning girişli kulaklığımı diğer cihazlarda da kullanmak istiyorum ancak uygun bir aparat bulamadım. Önerileriniz veya bildiğiniz bir parça varsa çok memnun olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2021
Lightning girişli kulaklığımı diğer cihazlarda da kullanmak istiyorum ancak uygun bir aparat bulamadım. Önerileriniz veya bildiğiniz bir parça varsa çok memnun olurum.
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 28 Temmuz 2021 #2 Fiyat belirtmemişsiniz fakat UGREEN markasını öneririm. Amazon Türkiye'nin kendi sattığı ve kendi deposundan yolladığı ürün. Amazon.com.tr
Fiyat belirtmemişsiniz fakat UGREEN markasını öneririm. Amazon Türkiye'nin kendi sattığı ve kendi deposundan yolladığı ürün. Amazon.com.tr
ErenErdemir Centipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 42 29 Temmuz 2021 #3 qelos dedi: Fiyat belirtmemişsiniz fakat ugreen markasını öneririm. Amazon Türkiye'nin kendi sattığı ve kendi deposundan yolladığı ürün. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bunun tam tersi lazım bana.
qelos dedi: Fiyat belirtmemişsiniz fakat ugreen markasını öneririm. Amazon Türkiye'nin kendi sattığı ve kendi deposundan yolladığı ürün. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bunun tam tersi lazım bana.