3 345291 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.300 Çözümler 2 30 Ocak 2021 #1 Başlık saçma olmuş olabilir . Bir model atarsam daha rahat anlaşılacağını düşünüyorum. Türkiye’de sadece Syrox markasının var fakat ben o markaya güvenmem. Aliexpress üzerinden de satın alabilirim önerilerinizi bekliyorum. Syrox Dt17 Lightning To Type-c Dönüştürücü Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Syrox Dt17 Lightning To Type-c Dönüştürücü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Başlık saçma olmuş olabilir . Bir model atarsam daha rahat anlaşılacağını düşünüyorum. Türkiye’de sadece Syrox markasının var fakat ben o markaya güvenmem. Aliexpress üzerinden de satın alabilirim önerilerinizi bekliyorum. Syrox Dt17 Lightning To Type-c Dönüştürücü Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Syrox Dt17 Lightning To Type-c Dönüştürücü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.855 Çözümler 175 30 Ocak 2021 #2 Ben bunu 2 yıldır kullanıyorum. Sıkıntısı nedir? Neden tercih etmeyesin?
3 345291 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.300 Çözümler 2 30 Ocak 2021 #3 Görkem Umut dedi: Ben bunu 2 yıldır kullanıyorum. Sıkıntısı nedir? Neden tercih etmeyesin? Genişletmek için tıkla... Syrox markası hocam. Segment Bilgisayar markası. Hızlı şarj destekliyor mu?
Görkem Umut dedi: Ben bunu 2 yıldır kullanıyorum. Sıkıntısı nedir? Neden tercih etmeyesin? Genişletmek için tıkla... Syrox markası hocam. Segment Bilgisayar markası. Hızlı şarj destekliyor mu?