zartzort Attopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #1 LightShot ile ekran görüntüsü alırken kaydete basınca `Dosya bulunamıyor. Dosya adını yenileyin ve yeniden deneyin.` Hatası alıyorum nasıl çözülür? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2021
LightShot ile ekran görüntüsü alırken kaydete basınca `Dosya bulunamıyor. Dosya adını yenileyin ve yeniden deneyin.` Hatası alıyorum nasıl çözülür?
Çözüm zartzort 29 Eylül 2021 SouSage dedi: Belgelere LightShot yazın, klasor acıp deneyin, olursa cozum olarak işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı ama disklere yeni klasör açıp kaydeti o klasöre yapınca düzeldi.
SouSage dedi: Belgelere LightShot yazın, klasor acıp deneyin, olursa cozum olarak işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı ama disklere yeni klasör açıp kaydeti o klasöre yapınca düzeldi.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 28 Eylül 2021 #2 zartzort dedi: LightShot ile ekran görüntüsü alırken kaydete basınca 'dosya bulunamıyor. Dosya adını yenileyin ve yeniden deneyin.' hatası alıyorum nasıl çözülür? Genişletmek için tıkla... Belgelere LightShot yazın, klasor acıp deneyin, olursa cozum olarak işaretleyin. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
zartzort dedi: LightShot ile ekran görüntüsü alırken kaydete basınca 'dosya bulunamıyor. Dosya adını yenileyin ve yeniden deneyin.' hatası alıyorum nasıl çözülür? Genişletmek için tıkla... Belgelere LightShot yazın, klasor acıp deneyin, olursa cozum olarak işaretleyin.
KS KS zartzort Attopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #3 SouSage dedi: Belgelere LightShot yazın, klasor acıp deneyin, olursa cozum olarak işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı ama disklere yeni klasör açıp kaydeti o klasöre yapınca düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
SouSage dedi: Belgelere LightShot yazın, klasor acıp deneyin, olursa cozum olarak işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı ama disklere yeni klasör açıp kaydeti o klasöre yapınca düzeldi.