athenaq41 Centipat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #1 Merhaba, LightShot ile aldığım SS'ler kendi web sitelerinde otomatik kaydediliyor ve istediğim zaman ulaşabiliyorum. Bunun ekran kaydı alabileceğim hali olan bir program var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, LightShot ile aldığım SS'ler kendi web sitelerinde otomatik kaydediliyor ve istediğim zaman ulaşabiliyorum. Bunun ekran kaydı alabileceğim hali olan bir program var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
athenaq41 Centipat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #3 Miles dedi: Flameshot. Genişletmek için tıkla... Bunda da web sitesine upload ediyor mu hocam? Miles dedi: Flameshot. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kaydı almayı bulamadım. Son düzenleme: 4 Kasım 2023
Miles dedi: Flameshot. Genişletmek için tıkla... Bunda da web sitesine upload ediyor mu hocam? Miles dedi: Flameshot. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kaydı almayı bulamadım.
athenaq41 Centipat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #5 Yok hocam, bana direk ekran video kaydı lazım. SS almada problem yok zaten LightShot' ta olmadığı için arıyorum.
Yok hocam, bana direk ekran video kaydı lazım. SS almada problem yok zaten LightShot' ta olmadığı için arıyorum.