lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.679 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #1 Ekran alıntısı aracında sabit bir konuma atıyor değiştiremiyorum. LightShot istiyorum ama güvenilir mi bilmiyorum sizce hangisi?
Ekran alıntısı aracında sabit bir konuma atıyor değiştiremiyorum. LightShot istiyorum ama güvenilir mi bilmiyorum sizce hangisi?
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 9 Haziran 2023 #2 Windows+Shift+S en güvenilir ve en kolay çözüm bence.
tarnished Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 778 Çözümler 7 9 Haziran 2023 #3 Güvenilir hocam, kullanıyorum birkaç yıldır. Bir sürü de özelliği var ayrıca.
emirhanlxrddd Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 338 Çözümler 2 9 Haziran 2023 #4 Güvenilir, ShareX'e de bir bakmanı öneririm.
Watson Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 1.347 Çözümler 5 9 Haziran 2023 #5 LightShot kullanabilirsiniz. Tedirgin olmanız gereken bir durum yok. Upload özelliği falan çok işe yarıyor.
LightShot kullanabilirsiniz. Tedirgin olmanız gereken bir durum yok. Upload özelliği falan çok işe yarıyor.
1xandaro Hectopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 1.329 Çözümler 13 9 Haziran 2023 #6 lusie dedi: Ekran alıntısı aracında sabit bir konuma atıyor değiştiremiyorum. LightShot istiyorum ama güvenilir mi bilmiyorum sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... LightShot.
lusie dedi: Ekran alıntısı aracında sabit bir konuma atıyor değiştiremiyorum. LightShot istiyorum ama güvenilir mi bilmiyorum sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... LightShot.
D dbRengarbd Yoctopat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 11 9 Haziran 2023 #7 lusie dedi: Ekran alıntısı aracında sabit bir konuma atıyor değiştiremiyorum. LightShot istiyorum ama güvenilir mi bilmiyorum sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Çok ağır olmayan bir program ve ayrıca daha basit.
lusie dedi: Ekran alıntısı aracında sabit bir konuma atıyor değiştiremiyorum. LightShot istiyorum ama güvenilir mi bilmiyorum sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Çok ağır olmayan bir program ve ayrıca daha basit.