LightShot'a düşen bitcoin hesap bilgileri

Nymphe

Hectopat
Yer
Serbia
Daha fazla  
Arkadaşlar can sıkıntısı LightShot'ta fotoğraf bakarken bunun gibi çok fazla gördüğüm Bitcoin screenshotu sadece hesap gerçek mi diye baksam bir şey olmaz herhalde dolandırılmam da değil mi

Son düzenleyen: Moderatör:
bende aynısına denk geldim çokca merak etmeyin meraktan girmekten dolayı bir sorun olmaz. bence fake'ler zaten

Hayır, o hesaplar sahte. Eğer hesabın içindeki bitcoini almak istersen bitcoin hesabına 20 dolar vb yatırmanı istiyor.

Ben de çok buldum. Hatta bir tanesi İspanyol adamın hesabını buldum. Hatta büyük ihtimal çekiliyordu. Btc ve eth ve raven vardı.

Arkadaşlar ben giriş yapmaya çalıştım fakat doğrulama sistemi varmış Gmail'e düşmüş olabilir IP'im bu IP ile kişi cihaza bağlanabilir mi çünkü az önce kendi kendine WhatsApp Web açıldı ayrıca önceden girilmiş alışveriş yapılmış kredi kartı bilgilerine erişebilir mi? (kart bilgileri kayıtlı değil)

Ben kimlik bilgileri dahil bir İngilizin hesabını gördüm. Kimlik bilgileri görünüyordu.. Acaba bunu ne zaman düzeltecekler çok merak ediyorum doğrusu. Ve hesapta 2FA bile yoktu. Denemedim ama o hesaptan çekebilirmiyim merak ediyorum doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…