Liglerin başlangıç maçları hakkındaki tahminleriniz

swirf

Hectopat
Yer
Eskişehir
Ligler bu gece başlıyor. Sonunda beklediğim gün geldi çattı. Kendime 3 maç seçtim takip etmek için. Fransa ve İtalya ligi izlemiyorum maçlar orta sahada dönüyor. Seçtiğim maçlar;

• İstanbulspor-Trabzonspor
Ev sahibi yenilenme dönemine girmedi kadrosu yetersiz bana göre. Kalecilerini de Antalyaspor'a kaptırdılar. Atatürk Stadyumu'nda Trabzonspor'un 0-3 gibi net bir skorla kazanmasını bekliyorum.

• E.Frankfurt-B.Munchen
Avrupa Ligi'ni kazanan ev sahibininde bir cevabı olacağını düşündüğüm mücadelede deplasmanın kazanmasını bekliyorum. Bayern Münih Levandowski'yi kaybetmiş olabilir ama Mane'de mevkisi olmasa da golcü rolünü oynayabilir. Skor tahminim 1-3.

•Crystal Palace-Arsenal

Karşılıklı goller görebiliriz. Evin boş takım olmadığını düşünüyorum. Maç sonucu berabere bitebilir fakat benim görüşüm 1 farkla Arsenal galibiyeti. 0-5 gibi bir Arsenal sürprizi çıkarsa da şaşırmayın.

Maçlarım ve analizlerim bunlar. Akşam canlı izleyeceğim. Düşüncelerinizi ve önerilerinizi yazabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…