SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.756 Makaleler 1 Çözümler 4 12 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Likit önerir misiniz?
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 12 Mayıs 2023 #2 Marka olarak mı? Aroma olarak mı? Sevdiğiniz aromalar ve tatlar nedir?
SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.756 Makaleler 1 Çözümler 4 19 Mayıs 2023 #3 alicsndemir dedi: Marka olarak mı? Aroma olarak mı? Sevdiğiniz aromalar ve tatlar nedir? Genişletmek için tıkla... İkisini de soruyorum. Böğürtlen gibi ekşi meyve aromaları olabilir. Daha 2. alacağım likit olacak bu. Hangi marka kaliteli hangisi iyi değil onu da bilmiyorum.
alicsndemir dedi: Marka olarak mı? Aroma olarak mı? Sevdiğiniz aromalar ve tatlar nedir? Genişletmek için tıkla... İkisini de soruyorum. Böğürtlen gibi ekşi meyve aromaları olabilir. Daha 2. alacağım likit olacak bu. Hangi marka kaliteli hangisi iyi değil onu da bilmiyorum.