Likit önerisi

atireal

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, uzun süredir Vozol puff cihaz kullanıyorum, ancak kullan-at olmasından dolayı artık sıkıldım. Bu yüzden Smok Nord 4 aldım, fakat likit konusunda pek bilgim yok. Puff'lar gibi bir deneyim yaşamak için hangi likiti kullanmalıyım? Salt mı yoksa normal likit mi? Özellikle aroma açısından en iyi seçeneği öğrenmek istiyorum.

Vallahi bildigimden degil kullanan arkadaşlar salt likit öneriyor sebebini bilmiyorum.
Hocam intten baktım salt likid de nikotin daha cok doyum saglıyor muş ve bogazda hissi hafif imiş yani kısaca nikotin doyum hissi fazla bogazdaki hissi hafif.

Salt almaman lazım nord4 için dl cihazda normal likit kullanılır.
Kimya sitelerinden yüksek aromalı likitlere bak.

Salt almaman lazım nord4 için dl cihazda normal likit kullanılır.
Kimya sitelerinden yüksek aromalı likitlere bak.
Hocam Önereceğiniz kimya sitesi varmıdır

Hocam benim istediğim biraz daha ice pufflar var öyle arıyorum

Konu başlığında likit yapım rehberi var orda siteler var hocam.
Teşekkürler hocam size son bir sorum olucak ben daha çok çilek karpuz bu tars arpma seviyorum bana bir öneriniz olurmu yüksek aromalı likit olarak

Smok nord 4 cihazım için tercihim genellikle brain freeze oluyor darkvapeden alıyorum

Kusura bakmayın biraz geç gördüm aroma olarak nasıl benim amacım fazla aroma tadı almak.

Estağfurullah hocam brain freeze içinde kivi nar çilek muz buz var ben genellikle meyveli likitleri seviyorum fakat bahsettiğim likit sayfası genellikle ucuza almak için var benim size önerim verin 500,600 lira civarı nasty likit alın içiminizde ciddi fark olacak kaliteli likit çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…