B Bansoryong Hectopat Katılım 28 Aralık 2018 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2020 #1 Bildiğiniz üzere League of Legends'da orman oynayarak 350 kill veya asist yapılınca bedava Lillia veriyor ama buna tıklayınca açamıyorum. Otomatik şampiyon gelince kendisi mi açacak bilen var mı? Dosya Ekleri qqqq.JPG 14,8 KB · Görüntüleme: 59 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2020
Bildiğiniz üzere League of Legends'da orman oynayarak 350 kill veya asist yapılınca bedava Lillia veriyor ama buna tıklayınca açamıyorum. Otomatik şampiyon gelince kendisi mi açacak bilen var mı?
Çözüm L L Lyrinx 15 Temmuz 2020 Şampiyon oyuna tamamen gelince açılabilecek. Şu an o tamamen pasif yani o karakter gelince açabileceksin. 22 temmuz'da gelecek diye biliyorum.
Şampiyon oyuna tamamen gelince açılabilecek. Şu an o tamamen pasif yani o karakter gelince açabileceksin. 22 temmuz'da gelecek diye biliyorum.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 15 Temmuz 2020 #2 Şampiyon oyuna tamamen gelince açılabilecek. Şu an o tamamen pasif yani o karakter gelince açabileceksin. 22 temmuz'da gelecek diye biliyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
Şampiyon oyuna tamamen gelince açılabilecek. Şu an o tamamen pasif yani o karakter gelince açabileceksin. 22 temmuz'da gelecek diye biliyorum.
tnhnshere Kilopat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2020 #3 Şampiyon gelince bedelsiz bir şekilde açacaksın. Artı 0 Eksi