Çözüldü Lilu.kext hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

R3locswxs

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
intel
Ekran kartı
520 intel
İşlemci
6300u
NOTE: This version of ocvalidate is only compatible with OpenCore version 0.9.2!

Kernel->Add[1] discovers VirtualSMC.kext, but its Parent (Lilu.kext) is either placed after it or is missing!

Kernel->Add[17] discovers WhateverGreen.kext, but its Parent (Lilu.kext) is either placed after it or is missing!

Kernel->Add[6] discovers AppleALC.kext, but its Parent (Lilu.kext) is either placed after it or is missing!

Kernel->Add[4] discovers BrightnessKeys.kext, but its Parent (Lilu.kext) is either placed after it or is missing!

Kernel->Add[10] discovers CPUFriend.kext, but its Parent (Lilu.kext) is either placed after it or is missing!

Kernel->Add[11] discovers HibernationFixup.kext, but its Parent (Lilu.kext) is either placed after it or is missing!

Kernel->Add[13] discovers NVMeFix.kext, but its Parent (Lilu.kext) is either placed after it or is missing!

Kernel->Add[9] discovers BlueToolFixup.kext, but its Parent (Lilu.kext) is either placed after it or is missing!

CheckKernel returns 8 errors!

Completed validating /Volumes/EFI/EFI/OC/config.plist in 2 ms. Found 8 issues requiring attention.
Bu sorunun çözümü nedir

Çözüm
lilu.kext'i 1. kent yapınca çözüldü.

Evet güncelledim.
Sorunun cevabı zaten hata da yazıyor. Yoksa ben mi yanlış anladım?

Yapmam gereken şeyi tam olarak anlamadım anlatırsanız.

Siz en iyisi benim rehberimi okuyarak en baştan başlayın. En sağlıklısı.

Düzenleme: Siz macOS'i mi güncellediniz?

lilu.kext'i 1. kent yapınca çözüldü.

Evet güncelledim.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…