freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 2 Ağustos 2021 #1 Merhaba, Gamepad ile limbo oynamak istiyorum. Hatta oyunun ayarlarından gamepad kontrolleri gözüküyor fakat algılamıyor. Ne yapmalıyım?
Merhaba, Gamepad ile limbo oynamak istiyorum. Hatta oyunun ayarlarından gamepad kontrolleri gözüküyor fakat algılamıyor. Ne yapmalıyım?
emirtelli Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 806 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #2 Hocam gamepad driver kurulu mu? Artı 0 Eksi
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 2 Ağustos 2021 #3 X360CE kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
BlueScreenSlayer Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 516 Çözümler 3 2 Ağustos 2021 #4 Aygıt yöneticisinden gamepad işaretini seçin ünlem işareti varsa sürücüler güncel değildir güncelleyin. Artı 0 Eksi
Aygıt yöneticisinden gamepad işaretini seçin ünlem işareti varsa sürücüler güncel değildir güncelleyin.
KS KS freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 2 Ağustos 2021 #5 436523 dedi: X360ce kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. emirtelli dedi: Hocam gamepad driver kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Öbür oyunlar oluyor. Bir tek limbo olmuyor. Artı 0 Eksi
436523 dedi: X360ce kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. emirtelli dedi: Hocam gamepad driver kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Öbür oyunlar oluyor. Bir tek limbo olmuyor.
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 2 Ağustos 2021 #6 freakcnsl dedi: Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben bunu izleyerek kullanımını öğrenmiştim, bu videodan yardım almaya çalışabilirsiniz. Artı 0 Eksi
freakcnsl dedi: Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben bunu izleyerek kullanımını öğrenmiştim, bu videodan yardım almaya çalışabilirsiniz.
KS KS freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 2 Ağustos 2021 #7 436523 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben bunu izleyerek kullanımını öğrenmiştim, bu videodan yardım almaya çalışabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Diyorum ki. Öbür oyunlar oluyor. Limbo olmuyor. emirtelli dedi: Hocam gamepad driver kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl kurulur. Ama bütün oyunlar oluyor limbo olmuyor. Artı 1 Eksi
436523 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben bunu izleyerek kullanımını öğrenmiştim, bu videodan yardım almaya çalışabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Diyorum ki. Öbür oyunlar oluyor. Limbo olmuyor. emirtelli dedi: Hocam gamepad driver kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl kurulur. Ama bütün oyunlar oluyor limbo olmuyor.