Sam Lake Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 261 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Kasım 2021 #1 En azından Windows XP olsun dedim ama yine olmuyor. Özellikle no bootable device hatası alıyorum.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 30 Kasım 2021 #2 USB ile mi format atmaya çalışıyorsunuz? Artı 0 Eksi
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 30 Kasım 2021 #3 Sam Lake dedi: En azından Windows XP olsun dedim ama yine olmuyor. Özellikle no bootable device hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bence Pop!_OS veya Linux Mint kurun daha modern en azından. Bir de fotoğraf atın BIOS'un ve boot menüsünün. Artı 1 Eksi
Sam Lake dedi: En azından Windows XP olsun dedim ama yine olmuyor. Özellikle no bootable device hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bence Pop!_OS veya Linux Mint kurun daha modern en azından. Bir de fotoğraf atın BIOS'un ve boot menüsünün.
TeknoGame20 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 324 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #4 474374 dedi: Bence Pop!_OS veya Linux Mint kurun daha modern en azından. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyor, Windows XP kurmaktansa Linux Mint daha iyi. Artı 0 Eksi
474374 dedi: Bence Pop!_OS veya Linux Mint kurun daha modern en azından. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyor, Windows XP kurmaktansa Linux Mint daha iyi.
KS KS Sam Lake Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 261 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Kasım 2021 #5 Hocam ben telefondan yapıyorum. Dediğim uygulama sayesinde ISO yüklenebiliyor. Bir sanal bilgisayar diyebiliriz. @e.n.e.s @TeknoGame20 @474374 Artı 0 Eksi
Hocam ben telefondan yapıyorum. Dediğim uygulama sayesinde ISO yüklenebiliyor. Bir sanal bilgisayar diyebiliriz. @e.n.e.s @TeknoGame20 @474374
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 30 Kasım 2021 #6 Sam Lake dedi: Hocam ben telefondan yapıyorum. Dediğim uygulama sayesinde ISO yüklenebiliyor. Bir sanal bilgisayar diyebiliriz. @e.n.e.s @TeknoGame20 @474374 Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sanal makine olduğunu bilmiyorum ama bir yerde ISO dosyasını seçmek için seçenek olması gerek. Artı 0 Eksi
Sam Lake dedi: Hocam ben telefondan yapıyorum. Dediğim uygulama sayesinde ISO yüklenebiliyor. Bir sanal bilgisayar diyebiliriz. @e.n.e.s @TeknoGame20 @474374 Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sanal makine olduğunu bilmiyorum ama bir yerde ISO dosyasını seçmek için seçenek olması gerek.
KS KS Sam Lake Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 261 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Kasım 2021 #7 e.n.e.s dedi: Nasıl bir sanal makine olduğunu bilmiyorum ama bir yerde ISO dosyasını seçmek için seçenek olması gerek. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bir sürü farklı sürüm deneyerek, yollar deneyerek ve araştırarak denedim, yine de olmadı. Yani birde bu qcw 2 nasıl oluyor anlamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Nasıl bir sanal makine olduğunu bilmiyorum ama bir yerde ISO dosyasını seçmek için seçenek olması gerek. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bir sürü farklı sürüm deneyerek, yollar deneyerek ve araştırarak denedim, yine de olmadı. Yani birde bu qcw 2 nasıl oluyor anlamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et