Steam'i kurduktan sonra güncellemeler denetleniyor kısmında 'Steam güncelleme için çevrimiçi olmalıdır. Lütfen ağ bağlantınız doğrulayın ve yeniden deneyin.' diye hata veriyor.
Bir de Bluetooth klavyem çalışmıyor winlator içinde.
Hocam Mobox'un Steam'de çalıştığını söylüyorlar. Winlator yeni versiyonlarında Steam'dan desteğini kesmiş. Tam olarak nereden Mobox'u indirebilirim acaba?
Steam'i kurduktan sonra güncellemeler denetleniyor kısmında 'Steam güncelleme için çevrimiçi olmalıdır. Lütfen ağ bağlantınız doğrulayın ve yeniden deneyin.' diye hata veriyor.
Bir de Bluetooth klavyem çalışmıyor winlator içinde.
Hocam Mobox'un Steam'de çalıştığını söylüyorlar. Winlator yeni versiyonlarında Steam'dan desteğini kesmiş. Tam olarak nereden Mobox'u indirebilirim acaba?
Mobox kurabilmek için termux diye bişey gerek ama bence uğraşmayın steam winlatorden açılabilir bivideo var ama qr kod ile deneyin
Niye 2 tane attı bilmem
Ben daha çok .exe uygulamalarını açmak için Winlator kullanmak istiyorum ama orada nasıl yapacağımı çözemedim. Bir tane. RAR dosyasını indirip dosya olarak çıkarmıştım ama orada açmaya çalıştığımda sadece duruyor, açılmıyor.
Ben daha çok .exe uygulamalarını açmak için Winlator kullanmak istiyorum ama orada nasıl yapacağımı çözemedim. Bir tane. RAR dosyasını indirip dosya olarak çıkarmıştım ama orada açmaya çalıştığımda sadece duruyor, açılmıyor.
@Maomao ama ben o dosyayı indirdim ama olmadı bu no boot diyor ne yapmalıyım hem hata veriyor ama win10 ve win11 denedim ama olmadı yanlış mı bu yoksa hata mı yoksa bilmiyorum ben
@Maomao ama ben o dosyayı indirdim ama olmadı bu no boot diyor ne yapmalıyım hem hata veriyor ama Windows 10 ve Windows 11 denedim ama olmadı yanlış mı bu yoksa hata mı yoksa bilmiyorum ben