Limbo sanal makine için Windows 10 dosyası

Mobox kurabilmek için termux diye bişey gerek ama bence uğraşmayın steam winlatorden açılabilir bivideo var ama qr kod ile deneyin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mobox kurabilmek için termux diye bişey gerek ama bence uğraşmayın steam winlatorden açılabilir bivideo var ama qr kod ile deneyin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Niye 2 tane attı bilmem

Ayrıca eğer asıl amacınız EXE çalıştırmaksa, emin olun uğraştığınıza değmez. Winlator vb. bir uygulama ile çok daha rahat yapabilirsiniz.

Ben daha çok .exe uygulamalarını açmak için Winlator kullanmak istiyorum ama orada nasıl yapacağımı çözemedim. Bir tane. RAR dosyasını indirip dosya olarak çıkarmıştım ama orada açmaya çalıştığımda sadece duruyor, açılmıyor.

Ayarlama yapmanız yeterli rastgele yapın herseyi salla kazan yapabilirsiniz ama işlemciyi iyi düşünün ve 4096 mb yapın en sondaki alanı

Ramde önemli

@Maomao ama ben o dosyayı indirdim ama olmadı bu no boot diyor ne yapmalıyım hem hata veriyor ama win10 ve win11 denedim ama olmadı yanlış mı bu yoksa hata mı yoksa bilmiyorum ben

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250801_024357.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 12
@Maomao ama ben o dosyayı indirdim ama olmadı bu no boot diyor ne yapmalıyım hem hata veriyor ama Windows 10 ve Windows 11 denedim ama olmadı yanlış mı bu yoksa hata mı yoksa bilmiyorum ben

Vectras VM'e geçin. Orada kendi yürütülebilir şablonları var. Onları kullanın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…