Limit paragraf kitabı alınır mı?

SucreScof

Picopat
Bu seneki YKS Türkçede 28e 7 yaptım. Şu an bende hız renk ve Bilgi Sarmal paragraf var. Sizce bu ikisini çözdükten sonra deneme mi alayım yoksa Limit'i de bitirdikten sonra mı denemelere başlayayım? Bir iki tane videoda zor seviye falan diyorlardı.

Bu seneki YKS Türkçede 28e 7 yaptım. Şu an bende hız renk ve Bilgi Sarmal paragraf var. Sizce bu ikisini çözdükten sonra deneme mi alayım yoksa Limit'i de bitirdikten sonra mı denemelere başlayayım? Bir iki tane videoda zor seviye falan diyorlardı.

Bence direkt ya limit ya da 345 sıfır risk bitirip paragraf denemeleri ve Türkçe denemeleriyle devam etmelisin.

paragrafın ritmi çözüyorum 20 soruda 1-2 yanlışım çıkıyor bazen hiç çıkmıyor ilk kez çözüyorum bana bile basit geliyor bence gerek yok ya

Hiz renk ve bsye gerek yok mu diyorsunuz hocam? Aslinda paragrafım kötü ben direkt sıfırdan başlayayım demiştim.

Paragrafın sıfırdan başlanması gerekecek kadar üzerine düşülmesi gereken bir ders olduğunu düşünmüyorum. Paragraf dediğiniz şey odaklanmakla alakalı tamamen. Sosyal medyayı ucuz dopamini azaltıp odaklanma sürenizi iyileştirirseniz paragraf çözmeden bile yüksek başarı gösterebilirsiniz.

Bence boşa para haecamayıp hız ve renki çözün direkt. İyi hissediyorsanız kendinizi bs de çözebilirsiniz. Sonrasında netlerinize göre denemelere geçersiniz. Kitaplar olmuş 300-400 lira açıkçası, elinizdekileri değerlendirin paragrafta öyle aman aman farklı soru tipi yok zaten.

Bence denemelere şimdiden başlayın.

Limit gerçekten (özellikle Türkçe ve edebiyat kısmında) zordur. Ancak elinizdeki iki kaynak zaten yeterli.

Denemelere şimdiden başlayın. Bulabildiğiniz her denemeyi çözün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı