Volkankerem Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 474 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #1 Önceki konuları hallettim sıra bu konularda. Matematik temelim var ama bu konuları hiç bilmiyorum. Önerdiğiniz spesifik bir video var mı?
Önceki konuları hallettim sıra bu konularda. Matematik temelim var ama bu konuları hiç bilmiyorum. Önerdiğiniz spesifik bir video var mı?
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 24 Ocak 2024 #2 Volkankerem dedi: Önceki konuları hallettim sıra bu konularda. Matematik temelim var ama bu konuları hiç bilmiyorum. Önerdiğiniz spesifik bir video var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mert Hoca da olabilir ama tek part isterseniz tunç kurt ama tunç kurt yüzeysel geçiyor hocam 0'dan anlayamayabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2024
Volkankerem dedi: Önceki konuları hallettim sıra bu konularda. Matematik temelim var ama bu konuları hiç bilmiyorum. Önerdiğiniz spesifik bir video var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mert Hoca da olabilir ama tek part isterseniz tunç kurt ama tunç kurt yüzeysel geçiyor hocam 0'dan anlayamayabilirsiniz.
Wolwor Kilopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 408 24 Ocak 2024 #3 Volkankerem dedi: Önceki konuları hallettim sıra bu konularda. Matematik temelim var ama bu konuları hiç bilmiyorum. Önerdiğiniz spesifik bir video var mı? Genişletmek için tıkla... Mert hoca.
Volkankerem dedi: Önceki konuları hallettim sıra bu konularda. Matematik temelim var ama bu konuları hiç bilmiyorum. Önerdiğiniz spesifik bir video var mı? Genişletmek için tıkla... Mert hoca.
M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 24 Ocak 2024 #4 Bıyıklı matematik öneririm. Ayrıca limit sanıldığı kadar zor değil, aksine türev ve integralin yanında çok kolay kalıyor. Türev de aynı şekilde kolaydır ancak aklınızda tutmanız gereken kural sayısı biraz fazla. https://youtube.com/playlist?list=PL2wqvRc1FjTlKQpzB3wleGfpzCvVUwGXK&si=jiVA3KpX-wMOvOt3
Bıyıklı matematik öneririm. Ayrıca limit sanıldığı kadar zor değil, aksine türev ve integralin yanında çok kolay kalıyor. Türev de aynı şekilde kolaydır ancak aklınızda tutmanız gereken kural sayısı biraz fazla. https://youtube.com/playlist?list=PL2wqvRc1FjTlKQpzB3wleGfpzCvVUwGXK&si=jiVA3KpX-wMOvOt3
swertY Centipat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 969 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, RX6600, B550M DS3H, 2x8GB 3200 Mhz Ram, 1 TB ssd, 500w PSU Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #5 Eriksen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mert Hoca da olabilir ama tek part isterseniz tunç kurt ama tunç kurt yüzeysel geçiyor hocam 0'dan anlayamayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Üniversite müfredatını da içerdiği için fasikül çözmesi gerektiğini düşünüyorum.
Eriksen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mert Hoca da olabilir ama tek part isterseniz tunç kurt ama tunç kurt yüzeysel geçiyor hocam 0'dan anlayamayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Üniversite müfredatını da içerdiği için fasikül çözmesi gerektiğini düşünüyorum.
Volkankerem Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 474 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #6 swertY dedi: Üniversite müfredatını da içerdiği için fasikül çözmesi gerektiğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tunc Kurt'u begenmiyorum ben zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2024
swertY dedi: Üniversite müfredatını da içerdiği için fasikül çözmesi gerektiğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tunc Kurt'u begenmiyorum ben zaten.
smarst Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2014 Mesajlar 1.476 Çözümler 7 Yer Manisa 24 Ocak 2024 #7 @Eriksen Bugün başlasam yarın bitecek video yüzeysel mi anlatmış gerçekten?
5 549380 Decapat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 699 Çözümler 4 24 Ocak 2024 #8 Eyüp B'den izlenir. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2024