Limitsiz internet tavsiyesi

gamer-z

Megapat
Arkadaşlar, limitsiz internet tavsiyesi istiyorum. Bulunduğum yerde fiber hizmeti yok.
Özellikle oyun indirme amaçlı kullanacağım. Şu anda internet hızım çok düşük. Max Payne 3'ü 1 günde indirdim Steam'den. Güncellemede 1 gün sürdü.

Son düzenleyen: Moderatör:
TTnet almada ne alırsan al...

Kapatmak istersin, kağıt imzalarsın, kapatmazlar dondururlar. Sonra bir kez daha kapatmak istersin kağıt imzalarsın telefonla arayacağız derler. Ararlar, telefonu açarsın. Ses olmaz. İnadına beklersin 10 saniye sonra, emin misiniz derler, evet dersin. Tekrar ararlar birkaç gün sonra, son kararınız mı derler ondan sonra kapatırlar...

Selam
Ben superonline kullanıyorum
Yalın vdsl 50mps hız 200 gb 79 TL kota aşımından sonra hız düşürme hiç uygalanmadı faturalarını düzgün ödedikten sonra hız düşürme uygulamıyor superonline oyun indirme hızın modem kalitesine göre değişir bendeki modem ortalama 4/6 mps arasında indiriyor oyunları bendeki tavsiye budur

Superonline bazen bazı kişilerde hız düşürmeyi yapmıyor/yapamıyor. Benim eski hesabımda yani interneti kapatıp açmadan önce 1 yıl boyunca AKK olmadan 25 MBPS olarak kullandım, 75 GB AKK olmasına rağmen.

Ben 3 yıl 16 mps 50 gb akn kullandım superonline son 1 yıl dır 50 mps 200 gb akn kullanıyorum bir kere dahi hız düşürmedi ve genelde kotayı %50 aşarım çok filim seyrediyor ve online oyun çok oynarım dediğim gibi superonline öteki internet sağlayıcılar dan 1 gömlek üstün şuan sonuçta benim firmam değil ben memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…