Limitsiz Red'li internet paketi

Bende evde 2 tane internet var, yetmiyor diye upload hızı Superbox aldım. Diğer internet 50Mbps 80TL Superbox 140 TL Patlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mart'tan beri kullanıyorum limitsiz Red'li tarifesini, aylık 1TB'a yakın kullanım yapıyorum. Hotspot'a izin veriyor hatta evdeki interneti de iptal etmeyi düşünüyorum. Tarifeyi aldığımdan beri neredeyse hiç ev internetine bağlanmadım. Evde en kötü 40Mbps. Evdeki bütün cihazları bağlıyorum. Apple TV, Mac, PC. Netflix, YouTube, torrent hepsini kullandım hızım hiç değişmedi.

Bir kere sıkıntı yaşadım o da ilk geçtiğimde YouTube'da 480P'nin üzerine geçemiyordum ama hız testi yaptığımda 100Mbps civarı çıkıyordu. VPN kullandığımda sıkıntı düzeliyordu. Müşteri hizmetiyle bayağı bir cebelleştim inandıramadım. Telefon bozuk, yeni SIM kart al, bölgedeki baz istasyonu bozuk (gece 3'te 202Mbps gördüm en yoğun saatte en az 30Mbps gördüm) gibi cevaplar gelince 2 farklı Vodafone hat, 2 farklı telefon SIM kartları değiştirerek her iki telefondan da her iki SIM kartı kullanarak hız testi ve YouTube'un meraklısı için istatistikler kısmının ekran fotoğrafını alıp, VPN açık ve kapalı şeklindeki fotoğrafları da koyup bir de 3. sınıf çocuğuna açıklar gibi açıklamalarla PDF dosyası hazırladım, video çektim hepsini gönderdim 2 ay uğraş sonucu sıkıntıyı düzelttiler. Bir sen bozuksun demedikleri kalmıştı zaten, onu da diyemeden hallettiler.

Bunu da bu kadar detaylı yazma sebebim diğer forumlarda limitsiz Red'li tarifesi başlığı altında bu sıkıntıdan çok şikayet etmişler Google'da araştıranların belki karşısına çıkar da destek olmuş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…