Line correction ban sebebi mi?

EytbEneS

Hectopat
Daha fazla  
VXE Mad R fare kullanıyorum birkaç gündür. Arayüzdeki straight line correction ayarı açık oynuyorum ve inanılmaz derecede sabit tutmaya yardım ediyor crossu. Fakat arkadaşımla konuşurken bunun ban sebebi olduğunu söyledi. Ben de kapattım fakat bunun ban sebebi olduğunu gösteren bir kaynak bulamadım. Siz biliyor musunuz? Ban sebebi mi ve kaynak nedir?

1768669050090.png

VXE Mad R fare kullanıyorum birkaç gündür. Arayüzdeki straight line correction ayarı açık oynuyorum ve inanılmaz derecede sabit tutmaya yardım ediyor crossu. Fakat arkadaşımla konuşurken bunun ban sebebi olduğunu söyledi. Ben de kapattım fakat bunun ban sebebi olduğunu gösteren bir kaynak bulamadım. Siz biliyor musunuz? Ban sebebi mi ve kaynak nedir?

Eki Görüntüle 2642060

Ban sebebi değil ama kullanmanızı tavsiye etmem.

Eki Görüntüle 2642060
Straight Line Correction özelliği tek başına ban sebebi değildir hocam. Ayrıca Riot’un destek sayfasında açıkça belirtilen ban sebepleri şunlardır:
  • Üçüncü taraf hile programları
  • Otomatik nişancı, makro, cheat yazılımları
  • Hile yapanlarla birlikte oynamak (cheater ile aynı partide oynamak vs.) gibi davranışlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı