Mantıksız. Dediğin 2013 arabadan 2024 1.4 easy Egea ya geçip pişman olmak gibi bir şey olur. Çok bi fiyat farkı yok zaten almışken ve kendiniz kişisel kullanacaksanız kesinlikle urban alın minimum.Dediğim gibi arkadaşlar Linea 1.3 Multijet ful paket var Egea Easy'le aralarinda fiyat farki yok, Linea Urban'dan Egea Easy'e geçmek mantıklı mıdır_ daha guncel araba Egea ondan.
Neden? Gayet güzel araba.Egea bence önerilecek bir araba değil. Yinede Linea yerine güzel bir seçenek olabilir.
Ne ardağına bağlı araçta. Motor gücü olarak benim beklentimi karşılamıyor. 95 beygir bence yetersiz. Konfor olarakta yeterli bulmuyorum.Neden? Gayet güzel araba.
Hocam 1.6 motorluları 130 beygir oluyor bence Türkiye şartlarında fazlasıyla yeterli ama dediğiniz gibi tamamen araçta ne aradığınıza bağlı.Ne ardağına bağlı araçta. Motor gücü olarak benim beklentimi karşılamıyor. 95 beygir bence yetersiz. Konfor olarakta yeterli bulmuyorum.
Arabada az yakıt tüketimi, pratik şehir içi kullanım arayan birisinin tercihi olabilir saygı duyarım ama benim tercihim değil.
Hocam orası öyle konu 1.3 olunca ben 1.3 üzerinden yorum yaptım. Yoksa multijet dayanıklı motor lafım yok. Sadece herkesin isteği, talebi farklı benim tercihim değil.Hocam 1.6 motorluları 130 beygir oluyor bence Türkiye şartlarında fazlasıyla yeterli ama dediğiniz gibi tamamen araçta ne aradığınıza bağlı.
Motor gücü 1.6 alırsan gayette iyi olur bence çoğu araba ile yarışır. Konfor olarak haklısınız evet Toyota ile Egea konforu arasında çok fark var.Ne ardağına bağlı araçta. Motor gücü olarak benim beklentimi karşılamıyor. 95 beygir bence yetersiz. Konfor olarakta yeterli bulmuyorum.
Arabada az yakıt tüketimi, pratik şehir içi kullanım arayan birisinin tercihi olabilir saygı duyarım ama benim tercihim değil.
Dediğim gibi konu 1.3 olunca onun üzerinden gittim. Tercih meselesi.Motor gücü 1.6 alırsan gayette iyi olur bence çoğu araba ile yarışır. Konfor olarak haklısınız evet Toyota ile Egea konforu arasında çok fark var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.