TuQRuL Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #1 LineageOS 17.1 sürümünü yükledim Google hizmetlerini nasıl yüklerim? Android 10.0.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.404 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #2 TuQRuL dedi: LineageOS 17.1 sürümünü yükledim Google hizmetlerini nasıl yüklerim? Android 10.0. Genişletmek için tıkla... Özel recovery ile uyumlu olan (MindTheGapps) dosyasını kuracaksınız.
TuQRuL dedi: LineageOS 17.1 sürümünü yükledim Google hizmetlerini nasıl yüklerim? Android 10.0. Genişletmek için tıkla... Özel recovery ile uyumlu olan (MindTheGapps) dosyasını kuracaksınız.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.212 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 6 Mayıs 2024 #3 GApps paketi kurmanız lazım.
TuQRuL Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #4 Heribert Yavuz dedi: GApps paketi kurmanız lazım. Genişletmek için tıkla... İndiriyorum şu an inince tableti USB'le bağlayıp içine atacağım. Heribert Yavuz dedi: GApps paketi kurmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Geliştirici seçeneklerinde root Access yok nereden bulabilirim? Son düzenleme: 6 Mayıs 2024
Heribert Yavuz dedi: GApps paketi kurmanız lazım. Genişletmek için tıkla... İndiriyorum şu an inince tableti USB'le bağlayıp içine atacağım. Heribert Yavuz dedi: GApps paketi kurmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Geliştirici seçeneklerinde root Access yok nereden bulabilirim?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.212 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 6 Mayıs 2024 #5 TuQRuL dedi: İndiriyorum şu an inince tableti USB'le bağlayıp içine atacağım. Geliştirici seçeneklerinde root Access yok nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... TWRP'den kurulacak bu.
TuQRuL dedi: İndiriyorum şu an inince tableti USB'le bağlayıp içine atacağım. Geliştirici seçeneklerinde root Access yok nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... TWRP'den kurulacak bu.
TuQRuL Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #6 Heribert Yavuz dedi: TWRP'den kurulacak bu. Genişletmek için tıkla... error code 70 veriyor