dogukanGzc Picopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 154 Çözümler 2 14 Aralık 2024 #1 LineageOS kurmak istiyorum J7 Pro için şöyle bir dosya indi bende Odin var bunu nasıl kuracağım? resim linki: Ekran-Al-nt-s hosted at ImgBB Son düzenleme: 14 Aralık 2024
LineageOS kurmak istiyorum J7 Pro için şöyle bir dosya indi bende Odin var bunu nasıl kuracağım? resim linki: Ekran-Al-nt-s hosted at ImgBB
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.391 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #2 dogukanGzc dedi: LineageOS kurmak istiyorum J7 Pro için şöyle bir dosya indi bende Odin var bunu nasıl kuracağım? resim linki: Ekran-Al-nt-s hosted at ImgBB Genişletmek için tıkla... İlk önce twrp yuklenmeli.
dogukanGzc dedi: LineageOS kurmak istiyorum J7 Pro için şöyle bir dosya indi bende Odin var bunu nasıl kuracağım? resim linki: Ekran-Al-nt-s hosted at ImgBB Genişletmek için tıkla... İlk önce twrp yuklenmeli.
dogukanGzc Picopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 154 Çözümler 2 16 Aralık 2024 #3 freedomx dedi: İlk önce twrp yuklenmeli. Genişletmek için tıkla... Yükledim Telefon normal bir şekilde tekrar açıldı.
freedomx dedi: İlk önce twrp yuklenmeli. Genişletmek için tıkla... Yükledim Telefon normal bir şekilde tekrar açıldı.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.391 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #4 dogukanGzc dedi: Yükledim Telefon normal bir şekilde tekrar açıldı. Genişletmek için tıkla... TWRP açmak için Power+ses açma tuşuna basılı tutulması gerekiyor eğer TWRP yuklenmişse.
dogukanGzc dedi: Yükledim Telefon normal bir şekilde tekrar açıldı. Genişletmek için tıkla... TWRP açmak için Power+ses açma tuşuna basılı tutulması gerekiyor eğer TWRP yuklenmişse.
dogukanGzc Picopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 154 Çözümler 2 20 Aralık 2024 #5 freedomx dedi: TWRP açmak için Power+ses açma tuşuna basılı tutulması gerekiyor eğer TWRP yuklenmişse. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmadı.
freedomx dedi: TWRP açmak için Power+ses açma tuşuna basılı tutulması gerekiyor eğer TWRP yuklenmişse. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmadı.
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.962 Makaleler 8 Çözümler 114 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 20 Aralık 2024 #6 dogukanGzc dedi: Hiçbir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatırken basılı tutmanız gerek.
dogukanGzc dedi: Hiçbir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatırken basılı tutmanız gerek.
dogukanGzc Picopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 154 Çözümler 2 21 Aralık 2024 #7 SerdarT35 dedi: Yeniden başlatırken basılı tutmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Olmadı.