N Nacioktayy Centipat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #1 Öncelikle merhaba benim aklımda müthiş bir fikir var ve bayağı gelir elde edeceğimi düşünüyorum. Sizce en çok hangi link kısaltma servisi daha çok kazandırıyor ve Papara desteği var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2023
Öncelikle merhaba benim aklımda müthiş bir fikir var ve bayağı gelir elde edeceğimi düşünüyorum. Sizce en çok hangi link kısaltma servisi daha çok kazandırıyor ve Papara desteği var mı?
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.663 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #2 Linktl de Papara desteği vardı sanırım ama çok düşük miktarlar veriyor.
N Nacioktayy Centipat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #3 Zerolite dedi: Linktl de Papara desteği vardı sanırım ama çok düşük miktarlar veriyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler deneyeceğim
Zerolite dedi: Linktl de Papara desteği vardı sanırım ama çok düşük miktarlar veriyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler deneyeceğim