Yani eğer YouTuber falansan bayağı iyi bir kitlen olması gverekir yoksa zaten 1 k tıklamaya 5 dolar veriyor daha 1K abonen bile ytoksa hiç girişme derim
Linkleri paylaşmak çok zor 1000 tıklamaya 4-5 dolar veriyor tabii bizim para kuruna göre gayet güzel 1000 kere linke tıklatıp 30-35 TL alıyorsun fakat bu linklere tıklatmak çok zor en iyisi kodlama öğrenmek site falan yaparak bir sürü para kazanabilirsin tabii kodlama öğrenmek falan da bayağı zamanını alır bunun yanı sıra blog yazmak var bunda kodlamaya pek gerek yok fakat siteye tıklatmak önemli. Bir aralar bende araştırmıştım bu link işini eğer bunu cidden yapacağım diyorsanız bc.vc yi öneririm TR. Link e göre daha güvenilir ve fazla para veriyor ama bu sitede +18 içerikler yalan haber vb şeyler yasak.
Neredeyse hepsi kullanıcıları kandırabilecek virüslü reklamlar içeriyor. Az daha güvenliği için tırnaklarimı kazıdığım bilgisayarım reklam virüsleri ile doluyordu.
Link kısaltma ile para kazanman, özellikle de tek gelirinin bu yol ile olmasından dolayı çok çok çok... zor.
Ek gelir olarak kazanmak istersen de bayağı bir kitlen olması gerekiyor.
Eğer iyi bir yeteneğin varsa (Photoshop, Sosyal Medya yönetimi, Web site kurulumu vs.) yahut yoksa kendini geliştirip, bionluk.com sitesinden 10 lira karşılığında üyelik olarak "Freelancer" olabilirsin.
Link kısaltma ile para kazanman, özellikle de tek gelirinin bu yol ile olmasından dolayı çok çok çok... Zor.
Ek gelir olarak kazanmak istersen de bayağı bir kitlen olması gerekiyor.
Eğer iyi bir yeteneğin varsa (Photoshop, sosyal medya yönetimi, web site kurulumu vs.) yahut yoksa kendini geliştirip, bionluk.com sitesinden 10 lira karşılığında üyelik olarak "freelancer" olabilirsin.
Misalen ilan koyuyorsun "Ben, Sosyal Medya hesabınızı yönetebilirim; fiyat 100tl", "Ben web sitenizi kurabilirim; fiyat 300tl" diye...
Onlarda sana sipariş veriyorlar. Aylık değil, eğer işinin uzmanıysan ve konuşmasını iyi bilirsen-yani diksiyonun falan yerindeyse- Günlük 500-1000tl bile kazanabilirsin.
Bionluk açık bir yer, siparişi bionluk'un kendisi vermiyor.