Link kısaltma servisi önerisi

Link kısaltmayın. Zaten kimse tıklamıyor.

Bu da doğru. Neyse o zaman kısaltmadan yapalım bizde mantıklı olanı.

Kazanç aşırı az olur.
Gidip çıraklık yapın veya limonata suyu satın oradan 1 yılda vereceği parayı 1 aydan daha kısa sürede verir.

Hocam konuyla alakasız şeyler yazmayın böyle boş akıla ihtiyacım yok. Adsense için reklam geliri almak istedim. İyi okuduysanız websitem var diyorum işe ihtiyacım var demiyorum.

Bu da doğru. Neyse o zaman kısaltmadan yapalım bizde mantıklı olanı.

Hocam konuyla alakasız şeyler yazmayın böyle boş akıla ihtiyacım yok. Adsense için reklam geliri almak istedim. İyi okuduysanız websitem var diyorum işe ihtiyacım var demiyorum.
Link kısaltıp para kazanma işine gerek yok diye düşünüyorum.
Ben linki reklamlı şekilde kısaltan bir site görsem engeller geçerim hatta. :)

Bit.ly kullanayı deneyebilirsiniz kaç kişinin tıkladığı gibi veriler gözüküyor.

Zaten linki kısaltıp para kazanmak istiyorsunuz ona göre gidip biraz çıraklık yapıp veya FreeLancer olup ordan 1 ayda alacağınız parayı 1 günde alabilirsiniz.

Zaten hafta başına 100 TL alırım diyorsanız unutun.
O parayı 1 ay başına zor alırsınız.

Link kısaltıp para kazanma işine gerek yok diye düşünüyorum.
Ben linki reklamlı şekilde kısaltan bir site görsem engeller geçerim hatta. :)

Bit. LY kullanayı deneyebilirsiniz kaç kişinin tıkladığı gibi veriler gözüküyor.

Zaten linki kısaltıp para kazanmak istiyorsunuz ona göre gidip biraz çıraklık yapıp veya FreeLancer olup oradan 1 ayda alacağınız parayı 1 günde alabilirsiniz.

Zaten hafta başına 100 TL alırım diyorsanız unutun.
O parayı 1 ay başına zor alırsınız.

Tamamda hocam gerek yok kısaltmayacağım. Bit. LY yi de biliyorum kısa bir sıkıntı yaratmıştı. Freelancer da şu an için kendimi geliştirme aşamasındayım o yüzden bu yıl içi veya seneye tam olarak düşünmüyorum. Çıraklığa gerek yok zaten şu an okuyorum. Bence konu yanında da insanlara böyle akıllar vermeyin bunu düşünme yetisi var herkesin. Çünkü bu soruya gelecek yanıt bu olmamalı çünkü bu insanlara saçma gelecek çünkü saçma. Konuya da çözüm bulduk teşekkür ederim.

Tamamda hocam gerek yok kısaltmayacağım. Bit. LY yi de biliyorum kısa bir sıkıntı yaratmıştı. Freelancer da şu an için kendimi geliştirme aşamasındayım o yüzden bu yıl içi veya seneye tam olarak düşünmüyorum. Çıraklığa gerek yok zaten şu an okuyorum. Bence konu yanında da insanlara böyle akıllar vermeyin bunu düşünme yetisi var herkesin. Çünkü bu soruya gelecek yanıt bu olmamalı çünkü bu insanlara saçma gelecek çünkü saçma. Konuya da çözüm bulduk teşekkür ederim.
Bir şey değil. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı