HSYNerl Picopat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #1 Merhaba. Bugün düşündüm de pek anlamlandıramadım acaba link kısaltma siteleri verdiğiniz uzun linkler nasıl kısaltıyor?
Merhaba. Bugün düşündüm de pek anlamlandıramadım acaba link kısaltma siteleri verdiğiniz uzun linkler nasıl kısaltıyor?
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.115 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 23 Eylül 2022 #2 Genelde eşsiz bir referans koduyla link oluşturuyor, sonrasında o linki senin linkine yönlendiriyor. link.tr/aBjFDer gibi. (rastgele salladım)
Genelde eşsiz bir referans koduyla link oluşturuyor, sonrasında o linki senin linkine yönlendiriyor. link.tr/aBjFDer gibi. (rastgele salladım)
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 23 Eylül 2022 #3 Benim kullandığım açık kaynak bir script'te linki ve kısaltılmış linkin URL'sini veritabanına kaydedip yönlendiriyordu.
Benim kullandığım açık kaynak bir script'te linki ve kısaltılmış linkin URL'sini veritabanına kaydedip yönlendiriyordu.
CasH20 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 728 Çözümler 6 23 Eylül 2022 #4 Kendi domaini üstünden senin linkine kısa bir kod atıyor. Bir nevi senin linkine aracılık yapıyor.