gazwiez Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 823 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #11 Abdullah Kaya12 dedi: Seni korkutmak istemem ama bazı sitelerde zararlı var ise onun bulaşması için o siteye girmen bile yeterli olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam site güvenilir.
Abdullah Kaya12 dedi: Seni korkutmak istemem ama bazı sitelerde zararlı var ise onun bulaşması için o siteye girmen bile yeterli olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam site güvenilir.
MertV Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 373 Çözümler 1 23 Aralık 2020 #12 MYSTIC_TR dedi: Ama hiçbir şeye tıklamadım girdiğimde tıklamadan çıktım yenede bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... O zaman büyük ihtimalle olmaz, ama dediğim gibi bu siteler biraz kötü, kullanırken antivirüsün açık olsun. gazwiez dedi: Hocam site güvenilir. Genişletmek için tıkla... Siz öyle dediyseniz öyledir hocam.
MYSTIC_TR dedi: Ama hiçbir şeye tıklamadım girdiğimde tıklamadan çıktım yenede bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... O zaman büyük ihtimalle olmaz, ama dediğim gibi bu siteler biraz kötü, kullanırken antivirüsün açık olsun. gazwiez dedi: Hocam site güvenilir. Genişletmek için tıkla... Siz öyle dediyseniz öyledir hocam.
MYSTIC_TR Centipat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 149 23 Aralık 2020 #13 MertV dedi: O zaman büyük ihtimalle olmaz, ama dediğim gibi bu siteler biraz kötü, kullanırken antivirüsün açık olsun. Siz öyle dediyseniz öyledir hocam. Genişletmek için tıkla... Zaten Kaspersky internet Security açık her zaman ama uyarı vermedi herkese de cevap verdiği için teşekkür ederim.
MertV dedi: O zaman büyük ihtimalle olmaz, ama dediğim gibi bu siteler biraz kötü, kullanırken antivirüsün açık olsun. Siz öyle dediyseniz öyledir hocam. Genişletmek için tıkla... Zaten Kaspersky internet Security açık her zaman ama uyarı vermedi herkese de cevap verdiği için teşekkür ederim.