Link kısaltma sitesinden virüs bulaşır mı?

Arthur_ Morgan

Hectopat
Bir tane kısaltılmış linki açmak istedim ve kısaltma sitesi beni farklı ve şüpheli bir URL'ye yönlendirdi. Yüklenmeden kapattım fakat herhangi bir sorun olur mu?

Bcvc falan mıydı? Orada olan reklamlar bazen zararlı içerebiliyor, dikkat etmek lazım. Bitly falansa sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yine de yönlendirdiği site önemli, bir şey inmediyse sıkıntı olmaz bence.

Son düzenleme:
Bir tane kısaltılmış linki açmak istedim ve kısaltma sitesi beni farklı ve şüpheli bir URL'ye yönlendirdi. Yüklenmeden kapattım fakat herhangi bir sorun olur mu?

Bir dosya ya da zararlı Google eklentisi yüklemediğin sürece bir sorun çıkartmaz gibi geliyor.

Orada bazı reklamlar zararlı içerebiliyor. Reklam engelleyici kullanmanızı öneririm. Yönlendirdiği siteye bağlı, normalde bcvc güvenli.

Opare nın reklam engelleyicisi açıktı fakat yine de 1 tane pop up reklam çıktı ve o siteye attı bahsettiğim sitenin linkini paylaşabilir miyim? Forum kurallarına hakim değilim.

Opera'nın reklam engelleyicisi açıktı fakat yine de 1 tane pop up reklam çıktı ve o siteye attı bahsettiğim sitenin linkini paylaşabilir miyim? Forum kurallarına hakim değilim.

Opera'nın reklam engelleyicisi yerine AdGuard kullanırsan daha iyi reklam engeller ve daha güvenli olur. Link paylaşacaksan kod olarak paylaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…