Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Mart 2022 #1 Link markasının scooterları güvenli midir? Kaydolurken T.C. ve kart bilgilerini girdim ama sormak istedim.
Link markasının scooterları güvenli midir? Kaydolurken T.C. ve kart bilgilerini girdim ama sormak istedim.
T TechnoMisafir12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.350 2 Mart 2022 #2 Qualty dedi: Link markasının scooterları güvenli midir? Kaydolurken T.C. Ve kart bilgilerini girdim ama sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Sizin bilgilerinizi istemesinin sebebi siz bir scooter kiraladığınızda ne kadar sürdüğünüz ve para çekim içindir hem güvenlik içinde olabilir bir kaydolmuş biri scooter çalarsa onun bilgilerini ulaşmak için olabilir.
Qualty dedi: Link markasının scooterları güvenli midir? Kaydolurken T.C. Ve kart bilgilerini girdim ama sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Sizin bilgilerinizi istemesinin sebebi siz bir scooter kiraladığınızda ne kadar sürdüğünüz ve para çekim içindir hem güvenlik içinde olabilir bir kaydolmuş biri scooter çalarsa onun bilgilerini ulaşmak için olabilir.