Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.917 Makaleler 21 Çözümler 30 6 Aralık 2024 #1 Merhaba, benim bir sayfam var ve insanları yönlendirmek için kendi domainime link yönlendirme scripti kurmak istiyorum. Hazır ücretsiz ne var bu konuda? Linktree gibi değil, kendi domainimden istiyorum. İlerleyen zamanlarda AdSense koymak istiyorum.
Merhaba, benim bir sayfam var ve insanları yönlendirmek için kendi domainime link yönlendirme scripti kurmak istiyorum. Hazır ücretsiz ne var bu konuda? Linktree gibi değil, kendi domainimden istiyorum. İlerleyen zamanlarda AdSense koymak istiyorum.
bythe Zeptopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Webmaster 6 Aralık 2024 #2 Bitly gibi birşey mi istiyorsun yoksa toplist tarzı birşey mi
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.917 Makaleler 21 Çözümler 30 6 Aralık 2024 #3 bythe dedi: Bitly gibi birşey mi istiyorsun yoksa toplist tarzı birşey mi Genişletmek için tıkla... Linktree gibi reklamsız geçiş ya, para kazanma hedefli değil.
bythe dedi: Bitly gibi birşey mi istiyorsun yoksa toplist tarzı birşey mi Genişletmek için tıkla... Linktree gibi reklamsız geçiş ya, para kazanma hedefli değil.
bythe Zeptopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Webmaster 6 Aralık 2024 #4 Eren AK dedi: Linktree gibi reklamsız geçiş ya, para kazanma hedefli değil. Genişletmek için tıkla... İstenilen her şey yapilabilir, neden yapılmasın halihazırda birkaç PHP cms script var elimde bakabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2024
Eren AK dedi: Linktree gibi reklamsız geçiş ya, para kazanma hedefli değil. Genişletmek için tıkla... İstenilen her şey yapilabilir, neden yapılmasın halihazırda birkaç PHP cms script var elimde bakabilirsin.