Sczhproneia Megapat Katılım 24 Kasım 2014 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2016 #1 Link.TL'ye üye olup ödeme yapıp yapmadığını test etmek istedim. Yaklaşık 7 aydır bir gözlemleme hesabım var tüm ödeme yöntemlerini denediğim, 10 destek mesaj atmama rağmen durum bu; ödeme yapılmıyor! Sizi kâale bile alan yok. Uzak durun! Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2016
Link.TL'ye üye olup ödeme yapıp yapmadığını test etmek istedim. Yaklaşık 7 aydır bir gözlemleme hesabım var tüm ödeme yöntemlerini denediğim, 10 destek mesaj atmama rağmen durum bu; ödeme yapılmıyor! Sizi kâale bile alan yok. Uzak durun!
EmreEfe Hectopat Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2017 #2 Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum. Ödeme alabilidiniz mi?
Sczhproneia Megapat Katılım 24 Kasım 2014 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2017 #3 EmreEfe dedi: Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum. Ödeme alabilidiniz mi? Genişletmek için tıkla... maalesef resmen üstüne yattılar
EmreEfe dedi: Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum. Ödeme alabilidiniz mi? Genişletmek için tıkla... maalesef resmen üstüne yattılar