Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 7 Mayıs 2021 #1 Bir websitesinde geziyordum orada LoL e spor linki vardı, oraya tıkladım. Hesabım çalınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2021
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.967 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 7 Mayıs 2021 #2 Bilgi girmediyseniz, hayır.
asd674 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4.891 Makaleler 2 Çözümler 70 Yer Elbistan Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mayıs 2021 #3 Pismaniyee dedi: Bir websitesinde geziyordum orada LoL'e spor linki vardı, oraya tıkladım. Hesabım çalınır mı? Genişletmek için tıkla... Bilgi girmediğiniz sürece kolay kolay çalınmaz.
Pismaniyee dedi: Bir websitesinde geziyordum orada LoL'e spor linki vardı, oraya tıkladım. Hesabım çalınır mı? Genişletmek için tıkla... Bilgi girmediğiniz sürece kolay kolay çalınmaz.
mehmetsolmaz Decapat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 24 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #4 Pismaniyee dedi: Bir websitesinde geziyordum orada LoL e spor linki vardı, oraya tıkladım. Hesabım çalınır mı? Genişletmek için tıkla... Eğer hesabının şifresini ve kullanıcı adını gereken yere yazdıysan hesabına girebilir ama mail yoluyla şifreni değiştirebilirsin.
Pismaniyee dedi: Bir websitesinde geziyordum orada LoL e spor linki vardı, oraya tıkladım. Hesabım çalınır mı? Genişletmek için tıkla... Eğer hesabının şifresini ve kullanıcı adını gereken yere yazdıysan hesabına girebilir ama mail yoluyla şifreni değiştirebilirsin.
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.258 Çözümler 13 7 Mayıs 2021 #5 Herhangi bir bilgi girmediyseniz hayır.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 7 Mayıs 2021 #6 Quantum9 dedi: Bilgi girmediyseniz, hayır. Genişletmek için tıkla... Oyun içindeyken LoL'ün kendi verdiği linke girip oradan giriş yaptım sonra bir websitesine girdim oradaki linke tıkladım.
Quantum9 dedi: Bilgi girmediyseniz, hayır. Genişletmek için tıkla... Oyun içindeyken LoL'ün kendi verdiği linke girip oradan giriş yaptım sonra bir websitesine girdim oradaki linke tıkladım.
mehmetsolmaz Decapat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 24 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #7 Pismaniyee dedi: Oyun içindeyken LoL'ün kendi verdiği linke girip oradan giriş yaptım sonra bir websitesine girdim oradaki linke tıkladım. Genişletmek için tıkla... Tıkladığın linke herhangi bir bilgi girmediysen korkulacak bir şey yok
Pismaniyee dedi: Oyun içindeyken LoL'ün kendi verdiği linke girip oradan giriş yaptım sonra bir websitesine girdim oradaki linke tıkladım. Genişletmek için tıkla... Tıkladığın linke herhangi bir bilgi girmediysen korkulacak bir şey yok
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.451 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 7 Mayıs 2021 #8 Her şey mümkün. Güvenlik önlemlerini bilen biri için sıkıntı olmaz diyeyim.