Linke tıklayınca RAT yer miyim?

egmutku

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Rog Strix G15
Ryzen 7 4800H
Nvidia RTX 3050ti
Instagram'da birinin biyografisinde kendi Nick'i ile başlayan bir URL linki vardı sonu. URL ona tıkladım sonra üzgünüz sayfaya ulaşılamıyor dedi o linki BIOS'una koyan kişi benden IG veya TikTok hesabı istedi bende yok dedim sonra bilgilerini her yerde yayarım dedi. Bende bu konuşmadan sonra zaten linke tıkladım (telefon Android) ve şu an telefonu sıfırladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Instagram'da birinin biyografisinde kendi Nick'i ile başlayan bir URL linki vardı sonu. URL ona tıkladım sonra üzgünüz sayfaya ulaşılamıyor dedi o linki BIOS'una koyan kişi benden ıg veya TikTok hesabı istedi bende yok dedim sonra bilgilerini her yerde yayarım dedi. Bende bu konuşmadan sonra zaten linke tıkladım (telefon Android) ve şu an telefonu sıfırladım.

En kötü ihtimal IP logger vs olabilir. Başka bir şey olacağını sanmıyorum.

Instagram'da birinin biyografisinde kendi Nick'i ile başlayan bir URL linki vardı sonu. URL ona tıkladım sonra üzgünüz sayfaya ulaşılamıyor dedi o linki BIOS'una koyan kişi benden IG veya TikTok hesabı istedi bende yok dedim sonra bilgilerini her yerde yayarım dedi. Bende bu konuşmadan sonra zaten linke tıkladım (telefon Android) ve şu an telefonu sıfırladım.
Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, zaten sayfa yüklenmemiş bile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı