Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 24 Ağustos 2022 #21 Nonexistent dedi: 2FA 1 yıldır falan açık. Hiç ellemedim, ne olur ne olmaz diye kurtarma maillerim de var. Evet. Elimde fakat atılan DM değil. Genişletmek için tıkla... Linki atabilir misiniz başka bir platformdan?
Nonexistent dedi: 2FA 1 yıldır falan açık. Hiç ellemedim, ne olur ne olmaz diye kurtarma maillerim de var. Evet. Elimde fakat atılan DM değil. Genişletmek için tıkla... Linki atabilir misiniz başka bir platformdan?
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #22 Dümdüz dedi: Linki atabilir misiniz başka bir platformdan? Genişletmek için tıkla... Atamam, link direkt yönlendirme. Kimseyi riske atmak istemiyorum. Büyük ihtimalle şifre-mail bir yerde kaydediliyor. 2 yıl 4 aydır 2FA açıkmış, 27 saate yakın geçti, hiçbir sorun yok. Son düzenleme: 25 Ağustos 2022
Dümdüz dedi: Linki atabilir misiniz başka bir platformdan? Genişletmek için tıkla... Atamam, link direkt yönlendirme. Kimseyi riske atmak istemiyorum. Büyük ihtimalle şifre-mail bir yerde kaydediliyor. 2 yıl 4 aydır 2FA açıkmış, 27 saate yakın geçti, hiçbir sorun yok.