rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 20 Kasım 2022 #1 Selamlar. Yıllardır Linkin Park'ı severek dinliyorum ama Faint şarkısının başındaki çalan müzik aletini ilk kez ne olduğunu düşündüm. O müzik aletinin adı nedir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Selamlar. Yıllardır Linkin Park'ı severek dinliyorum ama Faint şarkısının başındaki çalan müzik aletini ilk kez ne olduğunu düşündüm. O müzik aletinin adı nedir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.612 Makaleler 3 Çözümler 66 20 Kasım 2022 #2 Synthesizer olmalı.
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 20 Kasım 2022 #3 Andar Han dedi: Synthesizer olmalı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Oymuş. Küçükken keman zannediyordum orada çalan kısmı
Andar Han dedi: Synthesizer olmalı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Oymuş. Küçükken keman zannediyordum orada çalan kısmı