Y Yavuzbaba Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #1 VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Speed Auto clicker indiridiğim dosyada vardı, forumdan almıştım linki ama gene de sorayım dedim.
VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Speed Auto clicker indiridiğim dosyada vardı, forumdan almıştım linki ama gene de sorayım dedim.
BatuKAK Picopat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 208 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #2 False-Positive gibi duruyor hocam.
I ısıkarayanbirey Picopat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 126 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #3 False-Positive.
2 263721 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.886 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Ağustos 2024 #4 Yavuzbaba dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Speed Auto clicker indiridiğim dosyada vardı, forumdan almıştım linki ama gene de sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ve Malwarebytes'den geçmiş sorun yok bence.
Yavuzbaba dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Speed Auto clicker indiridiğim dosyada vardı, forumdan almıştım linki ama gene de sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ve Malwarebytes'den geçmiş sorun yok bence.
Recep Baltaş Fan Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 546 Çözümler 7 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #5 False positive gibi duruyor ama makro indirceksen eğer kendi mouseunun driverı varsa onu indirmeni tavsiye ederim.
False positive gibi duruyor ama makro indirceksen eğer kendi mouseunun driverı varsa onu indirmeni tavsiye ederim.