C Carpe+ Picopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 120 3 Eylül 2020 #1 .kafiyebul.com']Kafiye Bulma[/URL] linkte yazma yerine tıklayınca sekme açıldı ve hemen kapattım. Virüs bulaşmış mıdır?
.kafiyebul.com']Kafiye Bulma[/URL] linkte yazma yerine tıklayınca sekme açıldı ve hemen kapattım. Virüs bulaşmış mıdır?
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 3 Eylül 2020 #2 Tarayıcı sekmelerinden PC ye virüs bulastığını düşünmüyorum. Tarayıcınızın Çerez ve Önbellek verilerini de temizleyebilirsiniz. Ayrıca, her ihtimale karşı PC inizde bir Antivirüs bulundurmanızı tavsiye ederim.
Tarayıcı sekmelerinden PC ye virüs bulastığını düşünmüyorum. Tarayıcınızın Çerez ve Önbellek verilerini de temizleyebilirsiniz. Ayrıca, her ihtimale karşı PC inizde bir Antivirüs bulundurmanızı tavsiye ederim.
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 3 Eylül 2020 #3 kafiyebul.com'dan bahsediyorsanız temiz. Farklı bir şey söylüyorsanız anlamadım.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2020 #4 Açılan reklam sekmelerinde bir yere tıklamazsanız bir şey olmaz. Açıldığı gibi kapatıyorum çıkacak olan siteleri de bildiğim için.
Açılan reklam sekmelerinde bir yere tıklamazsanız bir şey olmaz. Açıldığı gibi kapatıyorum çıkacak olan siteleri de bildiğim için.