E ESY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 1.396 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #11 FurkannC dedi: Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp hocam. Bu konu sayesinde öğrenmiş oldunuz. Genişletmek için tıkla... Bir konu da buna benzer birşey okumuştum aklımda kalmış, 1.0 ve 2.0'ı direk lhr versiyonu gibi hatırlıyorum nedense A.Aoi dedi: LHR 2 de kilit kirilmiyormus o yuzden sordum 1 mi 2 mi diye. Genişletmek için tıkla... Kendimi kastetmiştim hocam
FurkannC dedi: Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp hocam. Bu konu sayesinde öğrenmiş oldunuz. Genişletmek için tıkla... Bir konu da buna benzer birşey okumuştum aklımda kalmış, 1.0 ve 2.0'ı direk lhr versiyonu gibi hatırlıyorum nedense A.Aoi dedi: LHR 2 de kilit kirilmiyormus o yuzden sordum 1 mi 2 mi diye. Genişletmek için tıkla... Kendimi kastetmiştim hocam
A.Aoi Decapat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #12 Anladim hocam ama jeton biraz gec dustu. yardımlarınız için çok teşekkür ederim @ESY@FurkannC @462488
Anladim hocam ama jeton biraz gec dustu. yardımlarınız için çok teşekkür ederim @ESY@FurkannC @462488