Trojan067 Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, bu dosya güvenli mi? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 17 Ekim 2023 #2 Sanırım false-positive, güvenli olma ihtimali ağır basıyor.
Pigeon Lord Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.016 Çözümler 4 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #3 Trojan tespit etmis. (Ustteki arkadasa katiliyorum dogru soylemis.)
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 7 Yer Türkiye 17 Ekim 2023 #4 RAR'ı değil de içindeki exe yi taratsanız?
robdocc1 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 347 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #5 Hocam emin olamadım içinde trojan yüklü ve sadece 3 tane risk var. Bence çalıştırmayın biraz daha bekleyin bakıyorum Trojan067 dedi: Arkadaşlar merhaba, bu dosya güvenli mi? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Hocam güvenli değil trojan var
Hocam emin olamadım içinde trojan yüklü ve sadece 3 tane risk var. Bence çalıştırmayın biraz daha bekleyin bakıyorum Trojan067 dedi: Arkadaşlar merhaba, bu dosya güvenli mi? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Hocam güvenli değil trojan var
Trojan067 Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #6 robdocc1 dedi: Hocam emin olamadım içinde trojan yüklü ve sadece 3 tane risk var. Bence çalıştırmayın biraz daha bekleyin bakıyorum. Hocam güvenli değil trojan var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bekliyorum. ahmet_kıran dedi: RAR'ı değil de içindeki exe yi taratsanız? Genişletmek için tıkla... Hemen taratıp atıyorum. robdocc1 dedi: Hocam emin olamadım içinde trojan yüklü ve sadece 3 tane risk var. Bence çalıştırmayın biraz daha bekleyin bakıyorum. Hocam güvenli değil trojan var. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Nasıl anlıyorsunuz bunları paylaşma şansınız var mı? robdocc1 dedi: Hocam emin olamadım içinde trojan yüklü ve sadece 3 tane risk var. Bence çalıştırmayın biraz daha bekleyin bakıyorum. Hocam güvenli değil trojan var. Genişletmek için tıkla... ahmet_kıran dedi: RAR'ı değil de içindeki exe yi taratsanız? Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Exe dosyası.
robdocc1 dedi: Hocam emin olamadım içinde trojan yüklü ve sadece 3 tane risk var. Bence çalıştırmayın biraz daha bekleyin bakıyorum. Hocam güvenli değil trojan var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bekliyorum. ahmet_kıran dedi: RAR'ı değil de içindeki exe yi taratsanız? Genişletmek için tıkla... Hemen taratıp atıyorum. robdocc1 dedi: Hocam emin olamadım içinde trojan yüklü ve sadece 3 tane risk var. Bence çalıştırmayın biraz daha bekleyin bakıyorum. Hocam güvenli değil trojan var. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Nasıl anlıyorsunuz bunları paylaşma şansınız var mı? robdocc1 dedi: Hocam emin olamadım içinde trojan yüklü ve sadece 3 tane risk var. Bence çalıştırmayın biraz daha bekleyin bakıyorum. Hocam güvenli değil trojan var. Genişletmek için tıkla... ahmet_kıran dedi: RAR'ı değil de içindeki exe yi taratsanız? Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Exe dosyası.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 7 Yer Türkiye 17 Ekim 2023 #7 Trojan067 dedi: Tamamdır bekliyorum. Hemen taratıp atıyorum. Anladım teşekkür ederim. Nasıl anlıyorsunuz bunları paylaşma şansınız var mı? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Exe dosyası. Genişletmek için tıkla... Exe dosyayı olduğuna emin misiniz?
Trojan067 dedi: Tamamdır bekliyorum. Hemen taratıp atıyorum. Anladım teşekkür ederim. Nasıl anlıyorsunuz bunları paylaşma şansınız var mı? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Exe dosyası. Genişletmek için tıkla... Exe dosyayı olduğuna emin misiniz?
Trojan067 Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #8 Virüs geçer diye RAR'dan çıkartmıyorum bir şey varsa ahmet_kıran dedi: Exe dosyayı olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... En alttaki exe dosyasını tarattım.
Virüs geçer diye RAR'dan çıkartmıyorum bir şey varsa ahmet_kıran dedi: Exe dosyayı olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... En alttaki exe dosyasını tarattım.
robdocc1 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 347 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #9 Trojan067 dedi: Tamamdır bekliyorum. Hemen taratıp atıyorum. Anladım teşekkür ederim. Nasıl anlıyorsunuz bunları paylaşma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam işaretlediğim yerlere bakın. Trojan yazıyor. Ayrıca ! işaretlerinden de risk taşıdığını anlayabilirsiniz
Trojan067 dedi: Tamamdır bekliyorum. Hemen taratıp atıyorum. Anladım teşekkür ederim. Nasıl anlıyorsunuz bunları paylaşma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam işaretlediğim yerlere bakın. Trojan yazıyor. Ayrıca ! işaretlerinden de risk taşıdığını anlayabilirsiniz
Trojan067 Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #10 robdocc1 dedi: Hocam işaretlediğim yerlere bakın. Trojan yazıyor. Ayrıca! İşaretlerinden de risk taşıdığını anlayabilirsiniz. Eki Görüntüle 1981126 Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. robdocc1 dedi: Hocam işaretlediğim yerlere bakın. Trojan yazıyor. Ayrıca! İşaretlerinden de risk taşıdığını anlayabilirsiniz. Eki Görüntüle 1981126 Genişletmek için tıkla... Lazım bir dosyaydı PC yeni virüs bulaştırmakta istemiyorum ahmet_kıran dedi: Exe dosyayı olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Doğrudur değil mi?
robdocc1 dedi: Hocam işaretlediğim yerlere bakın. Trojan yazıyor. Ayrıca! İşaretlerinden de risk taşıdığını anlayabilirsiniz. Eki Görüntüle 1981126 Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. robdocc1 dedi: Hocam işaretlediğim yerlere bakın. Trojan yazıyor. Ayrıca! İşaretlerinden de risk taşıdığını anlayabilirsiniz. Eki Görüntüle 1981126 Genişletmek için tıkla... Lazım bir dosyaydı PC yeni virüs bulaştırmakta istemiyorum ahmet_kıran dedi: Exe dosyayı olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Doğrudur değil mi?