sarper.07 Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar bu linkteki dosya virüslü müdür? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 24 Kasım 2024 #2 sarper.07 dedi: Arkadaşlar bu linkteki dosya virüslü müdür? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Dosyayı kullanmamanızı tavsiye ederim indirdiyseniz.
sarper.07 dedi: Arkadaşlar bu linkteki dosya virüslü müdür? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Dosyayı kullanmamanızı tavsiye ederim indirdiyseniz.
yasirbakır Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 331 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #3 sarper.07 dedi: Arkadaşlar bu linkteki dosya virüslü müdür? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Dosyada virüs yok gibi ama ne indirdiğini söyleyebilirsen tam olarak söylerim
sarper.07 dedi: Arkadaşlar bu linkteki dosya virüslü müdür? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Dosyada virüs yok gibi ama ne indirdiğini söyleyebilirsen tam olarak söylerim
sarper.07 Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #4 yasirbakır dedi: Dosyada virüs yok gibi ama ne indirdiğini söyleyebilirsen tam olarak söylerim. Genişletmek için tıkla... Metin2 sunucusu hocam.
yasirbakır dedi: Dosyada virüs yok gibi ama ne indirdiğini söyleyebilirsen tam olarak söylerim. Genişletmek için tıkla... Metin2 sunucusu hocam.
roxYsharp Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #5 False Positive gibi görünüyor.
sarper.07 Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #6 uchiha249 dedi: Dosyayı kullanmamanızı tavsiye ederim indirdiyseniz. Genişletmek için tıkla... İndirdim ama bir şey açmadım.
uchiha249 dedi: Dosyayı kullanmamanızı tavsiye ederim indirdiyseniz. Genişletmek için tıkla... İndirdim ama bir şey açmadım.
yasirbakır Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 331 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #7 sarper.07 dedi: İndirdim ama bir şey açmadım. Genişletmek için tıkla... Knk virüs yok false-pozitif bencede kasperky falan indirirsen iyi olur veya bunu indir ücretsiz: Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com
sarper.07 dedi: İndirdim ama bir şey açmadım. Genişletmek için tıkla... Knk virüs yok false-pozitif bencede kasperky falan indirirsen iyi olur veya bunu indir ücretsiz: Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com
Krosez Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #8 sarper.07 dedi: Arkadaşlar bu linkteki dosya virüslü müdür? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Bence Temiz
sarper.07 dedi: Arkadaşlar bu linkteki dosya virüslü müdür? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Bence Temiz
sarper.07 Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #9 yasirbakır dedi: Dosyada virüs yok gibi ama ne indirdiğini söyleyebilirsen tam olarak söylerim. Genişletmek için tıkla... Hocam bayağı ünlü bir sunucu bence bir sıkıntı çıkmaz.
yasirbakır dedi: Dosyada virüs yok gibi ama ne indirdiğini söyleyebilirsen tam olarak söylerim. Genişletmek için tıkla... Hocam bayağı ünlü bir sunucu bence bir sıkıntı çıkmaz.
MajeurDeLa Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 890 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #10 sarper.07 dedi: Arkadaşlar bu linkteki dosya virüslü müdür? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... VirusTotal'e çok güvenmek akıl karı değil hocam VirusTotal'e hiç yakalanmayan virüsler olduğunu duymuştum size tavsiyem güvenmiyorsanız hiç riske atmayın.
sarper.07 dedi: Arkadaşlar bu linkteki dosya virüslü müdür? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... VirusTotal'e çok güvenmek akıl karı değil hocam VirusTotal'e hiç yakalanmayan virüsler olduğunu duymuştum size tavsiyem güvenmiyorsanız hiç riske atmayın.