Linkteki dosya virüslü mü?

Virüslü gibi false postive olsa 1 tane falan çıkar.

@Sakuya Izayoi araç .upk uzantılı dosyaları açıp kapatmak için tasarlanmış. upk dosyaları UE 2-3 oyun motorlarında kullanılan bir localization verilerini saklayan dosya türü. ben konsol verisyonlarında kullanmak istiyorum. bu aracın konsoldaki .xxx arşivlerinide açması gerekiyor. aynı şifreleme biçimini kullanıyor. umarım sonuç degişmiştir?

@Sakuya Izayoi araç .upk uzantılı dosyaları açıp kapatmak için tasarlanmış. upk dosyaları UE 2-3 oyun motorlarında kullanılan bir localization verilerini saklayan dosya türü. ben konsol verisyonlarında kullanmak istiyorum. bu aracın konsoldaki .xxx arşivlerinide açması gerekiyor. aynı şifreleme biçimini kullanıyor. umarım sonuç degişmiştir?

@xmatugfg içinde virüs olmadıgınına inanıyorum. EXE lısansız oldugu için defendir siliyor buyuk ıhtımalle.
Windows Defender, Lisansız olduğu için yazılım silmez. Sadece çalıştırırken uyarı verir. Eğer direkt karantiya aldıysa net bir şey vardır.

".Net" bağımlılığı var dosyanın ve bu davranışı zararlı gibi.
.NET bağımlılığı zararlı olmasının sebebi değil. İlgili işleri .NET çatısı altında yapıyordur.

Dosyanın virüslü olduğunu ben de düşünüyorum. 3. şahıslardan aldığınız için böyle olması da çok net zaten. Eğer full .NET C# veya VB ile yazılmışsa dlSpy gibi RE araçlarıyla içindeki kodun benzerini bulabilirsin. Fakat Obfuscate yapıldıysa zor olur.

Benim tavsiyem, eğer illa ki bakacaksan sanal makine kur. Her şeyi izole ortamda yap.

@Sakuya Izayoi Yanlış anlaşıldım. Dosyayı incelemedim. Sadece demek istediğim şey ".NET Bağımlılığı olması" bir kötü amaçlı yazılım olduğu anlamına gelmez. Siz öyle dememiş olabilirsiniz ama öyle anlaşılıyor okununca:
".Net" bağımlılığı var dosyanın ve bu davranışı zararlı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…