Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.450 Makaleler 1 Çözümler 19 2 Ekim 2023 #11 tosbacık dedi: Çok mu? Genişletmek için tıkla... Genelde max. 5-10 MB falan oluyorlar. Bir de Geforce Experience. Virüs olmaz.
tosbacık dedi: Çok mu? Genişletmek için tıkla... Genelde max. 5-10 MB falan oluyorlar. Bir de Geforce Experience. Virüs olmaz.
tosbacık Hectopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 1.056 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #12 Yahya Nuroğlu dedi: Genelde Max. 5-10 MB falan oluyorlar. Bir de GeForce Experience. Virüs olmaz. Genişletmek için tıkla... GeForce Experience yüklicektim zaten yanlış bir şey yükledim sandım ondan artık yatağıma rahat gidebilirim sağ olun.
Yahya Nuroğlu dedi: Genelde Max. 5-10 MB falan oluyorlar. Bir de GeForce Experience. Virüs olmaz. Genişletmek için tıkla... GeForce Experience yüklicektim zaten yanlış bir şey yükledim sandım ondan artık yatağıma rahat gidebilirim sağ olun.
MaskülenBiri Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 332 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #13 tosbacık dedi: https://in.download.nvidia.com/GFE/GFEClient/3.27.0.112/GeForce_Experience_v3.27.0.112.exe bu dosyayı indirdim sildiğim için VirusTotal'e URL ve Search olarak attım 89'da 0I virüs buldu virüslü müdür? Genişletmek için tıkla... İndirdim ve denedim yokmuş hocam rahat olun
tosbacık dedi: https://in.download.nvidia.com/GFE/GFEClient/3.27.0.112/GeForce_Experience_v3.27.0.112.exe bu dosyayı indirdim sildiğim için VirusTotal'e URL ve Search olarak attım 89'da 0I virüs buldu virüslü müdür? Genişletmek için tıkla... İndirdim ve denedim yokmuş hocam rahat olun
tosbacık Hectopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 1.056 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #14 MaskülenBiri dedi: İndirdim ve denedim yokmuş hocam rahat olun. Genişletmek için tıkla... Hocam bir rahatlattınız beni bir rahatlattınız çok teşekkürler.
MaskülenBiri dedi: İndirdim ve denedim yokmuş hocam rahat olun. Genişletmek için tıkla... Hocam bir rahatlattınız beni bir rahatlattınız çok teşekkürler.
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.555 Çözümler 5 3 Ekim 2023 #15 ahmet_kıran dedi: Hiç hayatımda 125 MB virüs görmedim. Genişletmek için tıkla... Nosleep virüsüne bak derim.
ahmet_kıran dedi: Hiç hayatımda 125 MB virüs görmedim. Genişletmek için tıkla... Nosleep virüsüne bak derim.