BROOOO Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #1 Sony Ps4 Dualshock Uyumlu 4 (ORJİNAL SIFIR) Kablosuz Kumanda Black - Jet Siyah - Fiyatı, Yorumları Sony Ps4 Dualshock Uyumlu 4 (ORJİNAL SIFIR) Kablosuz Kumanda Black - Jet Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunu almayı düşünüyorum ama orijinal mi değil mi anlayamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2025
Sony Ps4 Dualshock Uyumlu 4 (ORJİNAL SIFIR) Kablosuz Kumanda Black - Jet Siyah - Fiyatı, Yorumları Sony Ps4 Dualshock Uyumlu 4 (ORJİNAL SIFIR) Kablosuz Kumanda Black - Jet Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunu almayı düşünüyorum ama orijinal mi değil mi anlayamadım.
SütaşAyran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 2.037 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 4000MHz RAM RX 6600 XT 240 GB SAMSUNG M2 NVME SSD 240 GB SATA SSD 1 TB HDD Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #2 BROOOO dedi: Sony Ps4 Dualshock Uyumlu 4 (ORJİNAL SIFIR) Kablosuz Kumanda Black - Jet Siyah - Fiyatı, Yorumları Sony Ps4 Dualshock Uyumlu 4 (ORJİNAL SIFIR) Kablosuz Kumanda Black - Jet Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunu almayı düşünüyorum ama orijinal mi değil mi anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Evet orijinal. Ama aynı fiyata DS 5 öneririm.
BROOOO dedi: Sony Ps4 Dualshock Uyumlu 4 (ORJİNAL SIFIR) Kablosuz Kumanda Black - Jet Siyah - Fiyatı, Yorumları Sony Ps4 Dualshock Uyumlu 4 (ORJİNAL SIFIR) Kablosuz Kumanda Black - Jet Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunu almayı düşünüyorum ama orijinal mi değil mi anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Evet orijinal. Ama aynı fiyata DS 5 öneririm.
BROOOO Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #3 SütaşAyran dedi: Evet orijinal. Ama aynı fiyata DS 5 öneririm. Genişletmek için tıkla... aynı fiyata orjinal ds5 varsa link atar mısınız hocam
SütaşAyran dedi: Evet orijinal. Ama aynı fiyata DS 5 öneririm. Genişletmek için tıkla... aynı fiyata orjinal ds5 varsa link atar mısınız hocam