Mirac533 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #11 Maalesef telefoncudan Turkcell marka şarj kablosu almak zorunda kaldım ama yine de önerileriniz için teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2021
Maalesef telefoncudan Turkcell marka şarj kablosu almak zorunda kaldım ama yine de önerileriniz için teşekkür ederim.
NMK Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Mayıs 2021 #12 Mirac533 dedi: Bu durumda önerebileceğiniz başka şarj kabloları var mı? Buna bakacağım ama alternatifi var mı? Karşılaştırarak almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Baseus Cafule Micro Kablo, 2.4A, 1m, Kırmızı, Siyah - CAMKLF-B91: Amazon.com.tr Bunu seçmiş amazon istersen değerlendir. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2021
Mirac533 dedi: Bu durumda önerebileceğiniz başka şarj kabloları var mı? Buna bakacağım ama alternatifi var mı? Karşılaştırarak almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Baseus Cafule Micro Kablo, 2.4A, 1m, Kırmızı, Siyah - CAMKLF-B91: Amazon.com.tr Bunu seçmiş amazon istersen değerlendir.