DarkFloor Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #1 Bir Windows 11 keyi alacağım ve orijinal mi bilmiyorum bir kontrol eder misiniz? Ürün linki: Microsoft Windows 11 Pro Dijital Lisans Anahtarı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2022
Bir Windows 11 keyi alacağım ve orijinal mi bilmiyorum bir kontrol eder misiniz? Ürün linki: Microsoft Windows 11 Pro Dijital Lisans Anahtarı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 24 Aralık 2022 #2 Yorumlara bakarsanız gerçek.
B bbnos202 Hectopat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 24 Aralık 2022 #3 DarkFloor dedi: Bir Windows 11 keyi alacağım ve orijinal mi bilmiyorum bir kontrol eder misiniz? Ürün linki: Microsoft Windows 11 Pro Dijital Lisans Anahtarı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Genişletmek için tıkla... Bu tarz keyler genelde oem keyler oluyor. Normal keylerden farkı girdiğiniz bilgisayarın anakartına işleniyor ve başka bilgisayarda kullanılamıyor.
DarkFloor dedi: Bir Windows 11 keyi alacağım ve orijinal mi bilmiyorum bir kontrol eder misiniz? Ürün linki: Microsoft Windows 11 Pro Dijital Lisans Anahtarı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Genişletmek için tıkla... Bu tarz keyler genelde oem keyler oluyor. Normal keylerden farkı girdiğiniz bilgisayarın anakartına işleniyor ve başka bilgisayarda kullanılamıyor.
A Ares6 Decapat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 622 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2022 #4 Olumlu yorumları olduğu kadar olumsuz yorumları da var ama orijinal. Farklı bir satıcı seçin bence. Sağlamlisansa bakabilirsiniz.
Olumlu yorumları olduğu kadar olumsuz yorumları da var ama orijinal. Farklı bir satıcı seçin bence. Sağlamlisansa bakabilirsiniz.