Linkten RAT yenir mi?

sierraxd

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşım bir link attı (panel linkiymiş) hiç bulaşmam o işlere güvenmediğimden VPN açıp girdim max 5 saniye durdum direkt çıktım sonra başka arkadaşlara da atmış bende 1 oyun inerken bir anda 4 oyun inmeye başladı. Eski indirdiklerimden diğerlerine böyle oldu dedim RAT yemişsin falan dediler bayağı şüphelendim. Kaspersky ve Malwarebytes indirdim ve taradım hiçbir şey bulunmadı peki şu format atınca da silinmeyen RAT'lardan yemiş miyimdir? Hiç yaşamadığım için korktum. Şimdiden teşekkürler.

Link nedir paylaşırsan ancak yardımcı olabiliriz aksi takdirde ne olduğunu bilmiyoruz yani doğal olarak bir şey diyemeyiz

HEpiniz hackersınız arkadaşlar, en hacker da sizlersiniz. Panel de sizin, CC de sizin...

İki kelime öğrenen hemen tanı koyuyor, RATmış.

Kaspersky ve Malwarebytes bir şey bulamadıysa Kaspersky'ın virüs tarayan işletim sistemi var, flaş belleğe onu yazdırıp onla tarat.

Link nedir paylaşırsan ancak yardımcı olabiliriz aksi takdirde ne olduğunu bilmiyoruz yani doğal olarak bir şey diyemeyiz
Panel linki mi atsın hocam sosyale?

Ama linkin Virustotali olabilir evet.

Arkadaş beleş panel istiyor yoksa oda olmiyacağını biliyor.

Diyorum ya hiç bulaşmam o işlere etrafımda yapanlar var daha hiç tc bile çıkarmış birisi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…